دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024

مدیر کل ارتباطات و بین‌الملل مجتمع آموزش عالی فقه (حجتیه) قم از تحصیل بیش از 2هزار غیر ایرانی در این مرکز حوزوی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، «حجت­الاسلام رضا خراسانی­نژاد»، در بازدید گروهی از دانش آموزان نخبه شهرستان سبزوار از مجتمع آموزش عالی فقه، با اشاره به شکل تأسیس مدرسه حجتیه قم، اظهار داشت: مدرسه حجتیه، به همت مرحوم آیت­الله حجت کوه­کمری و با مهندسی علامه طباطبایی، حدود هفتاد سال پیش تأسیس گردید.

وی افزود: این مدرسه، شاهد حضور شخصیت­های بزرگی مانند رهبر معظم انقلاب، علامه حسن­زاده آملی، آیت­الله مکارم شیرازی، شهید بهشتی و آیت­الله سبحانی در خود بوده است.

مدیر کل ارتباطات و بین­الملل مجتمع آموزش عالی فقه با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب دارای حجره‌ای خاص در این مدرسه بودند که اکنون به نام ایشان نامگذاری شده است، گفت: حضرت امام خامنه­ای، سه سال از سال­های اول دهه 1340ش را در این مدرسه حضور داشتند و از شاگردان ممتاز حوزه محسوب می­شدند، اما برای سرپرستی از پدر پیر خود به مشهد باز می­گردند.

وی، با تأکید جایگاه مهم پدر و مادر در دین اسلام، یادآور شد: خداوند متعال، خشنودی خود را در گرو رضایت والدین قرار داده است که این اهمیت خدمت به والدین را می­رساند.

حجت­الاسلام خراسانی­نژاد با بیان این که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، این مجموعه در اختیار طلاب غیرایرانی جامعه­المصطفی قرار گرفت و بعد از مدتی به مجتمع آموزش عالی فقه جامعة­المصطفی تغییر نام داد، افزود: اکنون، این مجتمع دارای بیش از دوهزار طلبه غیرایرانی است که در رشته­های مربوط به فقه به تحصیل اهتمام دارند.

مدیر کل ارتباطات و بین­الملل، مجتمع آموزش عالی فقه با اشاره به استفاده از همه ظرفیت­های این مجتمع حوزوی، اظهار داشت: برای نمونه می­توان به آب­انبار قدیمی مدرسه که محل ذخیره آب بود و هشت متر عمق دارد اشاره کرد که به کتابخانه­ای بزرگ تبدیل شده است که دارای 80 هزار کتاب، 800 نسخه خطی و 300 نشریه است.

وی با بیان این که روزانه پ500 نفر از طلاب در این کتابخانه به مطالعه و پژوهش می­پردازند، گفت: ماجرای عجیب محل این کتابخانه که موجب حیرت بازدیدکنندگان آن نیز شده است، نمونه­ کاملی از استفاده حداکثری از همه ظرفیت­های موجود است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha